Sunday, December 18, 2011

photobook anyone?

assalamualaikum semua :)


hi, korang pernah dengar tak pasal Photobook Malaysia ?
saya rasa, it's a good choice to choose PBM untuk merakam segala memori hidup anda dalam bentuk hardcopy. simpan wonderful moment softcopy ni x best lah. kalau kite siap print smua, boleh tgok bila2 masa kan :)
 saya pilih photobook malaysia untuk menjadikan sgala memori bahagia hidup saya dijadikan satu buku yg sangat menarik. okay... PBM ni senang je nak tempah. 1st, download software PBM dari main page. then dari situ, kita dapat pilih gmbr kita nak letak... crop, letak simple2 object like ribbon...tali.. flower shape, n etc.


so, 1st project wawai n en.fiance dengan photobook malaysia ini ialah, mengabadikan gambar2 photoshot pre-wed kami ke dalam album. sekarang ni tengah susun gambar... then hantaar untuk confirm order then tunggu untuk siap. i hope, photobook ni sangat tidak mengecewakan. really2 dream of a cool photobook!


Photobook Malaysia Software



simple software :) boleh save project n sambung bila2 nak smbung. cool~ 
okay, 2 weeks lagi bila dah siap, sy upload lg resultnya! stay tune. ngegeeee

2 comments:

Hany Khuzaini said...

Photobook....nti wat tuk wedding lak!!

Miss Wai said...

oowh, semestinya. ni nak test okay ke x pbm ni... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)