Thursday, December 31, 2015

photobooth RM250


hari ni last day sale photobooth rm250.
ada sape2 lagi nak book date untuk 2016? still boleh contact wawai- 0123381424

Tuesday, December 22, 2015

photobooth dan mini pelamin ON SALE!

photobooth!!

photobooth semakin menjadi-jadi... maklumlah, sekarang ada YES rm250 jer untuk siap pasang. mestilah semua berebut-rebut book date kan. sekarang ni pulak, wawai dah lebarkan sayap, dah start buat mini pelamin. alhamdulillah, ada orang booking. last week kat Cheras, mini pelamin untuk akad nikah, n weekend ni kat PJ pulak, mini pelamin untuk majlis Akikah. terima kasih semua :)))

thank you Nana & Adha
thank you Nisha & Ayup

both N&A .. kebetulan kan:)




















no package yang tengah ada offer sekarang
PHOTOBOOTH RM250
PHOTOBOOTH ADD CANDUBUFFET RM350
PHOTOBOOTH PALLET BACKDROP RM350
PHOTOBOOTH PALLET BACKDROP ADD CANDYBUFFET RM450
MINI PELAMIN 2 PANEL PALLET BACKDROP RM350
MINI PELAMIN FOR AQIQAH RM400

Tuesday, December 8, 2015

photobooth kembali!!

photobooth project by_wawaiyus dah kembali menunjukkan belang. hahahah... setelah lama menyepi... bertapa menjaga anak.. sekarang wawai terima booking untuk photobooth semula. dan sekarang tengah kumpul props untuk mini pelamin pulak.

ada tak sesiapa yang nak buat mini pelamin untuk bertunang? starting price at rm300 je. dah boleh dapat rustic theme pelamin, dengan backdrop dan stool pallet. cepat2 contact wawai tau :)

ni nak update photobooth project last weekend, and last 2 weekend. seronok btol! this weekend pulak ada 2 lagi project nak settle. sangat2 excited!!


23rd November 2015
Annual Concert Little Caliph Sentul
Graduation Day







06th December 2015
at Caffeiness, KL
SANDRA & HANN
wedding.







any quiries : contact wawai at 0123381424


photoprops bubble talk on SALE





TO ORDER, PLEASE WHATSAPP 0123381424


free guestbook

assalamualaikum kawan2 blogger.

wawai baru nak try style guestbook baru. tapi sebenarnya bukan guestbook berbentuk buku yang mcm selalu kita tengok tu.. guestbook ni satu lembaran.. tetamu yg datang.. just sign n write down their wishes. so next day.. lembaran tu boleh kite gantung dirumah. as wall decoration jugak.

wawai nak annouce, wawai nak bagi 3 pcs open guest-book ni pada kawan2. dengan syarat, u all tlg buat 1 entry yang ada contain anything about by_wawaiyus. senang ajo.. just godek2 
web page : www.wawaiyus.com
ig : www.instagram/bywawaiyus
fb page: by wawai yus : www.facebook.com/wawaiyus

promote je apa2, semua lagi bagus :) nanti just pass me link entry tu pada comment entry ni.. wawai akan baca n nilai macamana2... insyaAllah, if lebih daripada 3 person yang join.. ada hadiah lain yang wawai akan bagi :D

selamat mencuba!


Wednesday, August 26, 2015

tempahan canvas minggu ni.

assalamualaikum, semoga kita semua berada dalam rahmat Allah S.W.T :)
ni wawai nak bagi list harga untuk printing cavas. tak kesah lah nak print apa2 sekalipun.. gambar orang..gambar kuda, gambar cupcake, gambar kereta... pape jelahhh..boleh je :)

size : 3 x 2 sqft ( 36 x 24 inch)
Digital print : rm100.00 / Canvas : RM 140.00

size : 2 x 2 sqft (24 x 24 inch)
Digital print : rm80.00 / Canvas : RM 120.00

size : 1x3 sqft ( 12 x 36 inch)
Digital print : rm80.00 / Canvas : RM 120.00

size : 6 x 2 sqft ( 72 x 24 inch)
Digital print : rm160.00 / Canvas : RM 200.00

size : 4 x 2 sqft ( 48 x 24 inch)
Digital print : rm150.00 / Canvas : RM 180.00

harga tak termasuk postage kalau nak dipos :)




Tuesday, July 28, 2015

kufi hiasan dinding

bismillahirahmanirahim. semoga Allah perluaskan rezeki kita bersama.

ramai blogger yang share passion mereka menghias rumah  suka hias dinding dengan kufi. dan apa yg wawai observe.. kufi yang diorang beli sangat mahal. maybe, tu lah harga pasaran.

ni wawai nak juai harga luar pasaran. harga x dak kedai... harga online semata, harga kawan2 suka hias rumah!

enjoy!! :)))





AL-FATIHAH

size : 4 x 2 sqft ( 48 x 24 inch)
Digital print : rm150.00 / Canvas : RM 180.00

**Color can be rematched



3-KUL ( AL IKHLAS/AL-FALAQ/AN-NAS)

size : 6 x 2 sqft ( 72 x 24 inch)
Digital print : rm160.00 / Canvas : RM 200.00

size : 1x3 sqft ( 12 x 36 inch)
Digital print : rm80.00 / Canvas : RM 120.00


BUY SEPARATELY



size : 2 x 2 sqft (24 x 24 inch)
Digital print : rm80.00 / Canvas : RM 120.00

**Color can be rematched


SHOW US THE RIGHT PATH

size : 3 x 2 sqft ( 36 x 24 inch)
Digital print : rm100.00 / Canvas : RM 140.00




KUN FAYAKUN
LA ILA HAILLALLAH
SALAMU

size : 2 x 2 sqft ( 24 x 24 inch)
Digital print : rm80.00 / Canvas : RM 120.00 each


order/inquiries
0123381424
wawaiyus.

Wednesday, April 22, 2015

apa yang anak kita mahukan?

salam smua,
ada tak yang alami keadaan sama dengan wawai.
ada anak perempuan yang sangat aktif dan tak pernah duduk senyap. actually, TAK PERNAH DUDUK. accept, makan (tu pun kene suruh2 dulu) dan tido (tu pun bukan duduk, tapi baring, ahhah).

Aniqi ni baby yang sangat aktif. actually, nampak dari kecik lagi. since lahir, tulang2 dia mcm kuat semacam je. kaki pun kuat, bila kita tegakkan, boleh dia bdiri..means kita pegang, n kaki dia kuat je mengak. mandi setiap hari, memang berdiri je dalam sinki.

aniqi mula meniarap, tak silap 3m, 2w. pastu mula lah progress dia angkat2 badan dan bontot smua. cukup je 5 bulan..dia merangkak. progress dia agak cepat, sebab...contohnya hari ni wawai tgok dia menapak 1 tangan untuk merangkan, esok tu dan boleh merangkak jauh.. impressed rasanya.

kemudian, next progress Aniqi.. berdiri dengan sendiri... rasanya masa umur 6 bulan lebih. sebab 7m 2w, dia dah bertatih..
sekarang, 11 months. memang sgt aktif. tak boleh dipegang, ada je nak bergerak.
dapat kawan mek saleh la plak :P
tak boleh duk senyap!!


muka happy tegur org dalam lif.

aktif
peramah

this is you, aniqi!

ni lagi 1 yang wawai bimbang, bila dia sgt peramah ngan stranger. contohhhh... dalam lif, ada mamak2 bangla yang duduk 1 apartment,boleh dia duk tgok2.. pastu nk dukung. ayoyoyoo aniqi!!

tapi 1 je wawai dapat conclude, mamat2 bangla, mamak2.. dorang ni sgt penyayang ngn kanak2. mybe dorg rindu kt adik2, anak2 dorg kat negara dorang kottt. sebab, selama wawai ngn aniqi, mamat2 ni mesti suka main2 ngn baby. tmbah2 aniqi ni melayan n x takut org, adushhh nervous mommy tau!

aniqi dan mangsa bulinya, Insyirah. ditepuk2 muka budak tu, hishhh

aniqi dan adam (anak housemate)
nampak tak muka keterujaannya tu. hahahah

sebenarnya, mcmanan nak menjaga anak yang sgt aktif macamni ye. sebab, sometime, wawai rasa nak patah pinggang, mybe jugak sebab wawai jaga aniqi sorang weekdays kan... 
aniqi ni kurang minat dgn toys yang wawai beli. dia jarang nmpak main2 mainan dia. kalau wawai kemas toys dalam bakul, mcmtu je lah mainan dia..x berubah pun, unless wawai yg kene gi ambik untuk dia.. huhuuu. aniqi, apa mahumuuuu


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)