Sunday, December 11, 2011

DIY : Kad jemputan!

seriusly i cant wait for february. hari ni 10 Disember, genablah lagi 2 bulan untuk bergelar isteri. hari-hari, dilalui dengan pelbagai benda yang diperlukan untuk hari penting tu nanti. sekarang ni, boleh kata tiap-tiap petang cari barang2 kawen. and more sad, i have to do everything by myself...and there are no hands come and offer to help me. sedey...sebab tak duduk dengan parent... maybe nobody care bout my wedding, no body excited with my wedding...hmmm

tapi, tak pelah, atleast, hari ni gembira, sebab kawan baik tolong siapkan replica cupcake as wedding gift nanti. thanks Hany!!!!!!!!!!! and me, finish up all DIY wedding card! so excited seriusly :)) mula2 gi print, just mintak atas art paper, tapi adik tu buat atas art paper laminated coz nak bg nampak exclusive. walaupun quite costly, tapi sangat cantik n sweet.

apa yg specialnya kad kawen DIY by wawai ni ek?? wuhuuu, kad ni dalam JAWI language youuu!!
 bila bincang dengan my mr fiance nak DIY kad kawen, dia strngly agree and bila pilih nak buat dalam JAWI pun dia sangat setuju. bakal mentua pun, umi and abah pun seronok n puji cakap cantik. lagilah saya excited, atleast dorang takde lah bwt kite down dengan usaha buat sndiri ni. 



sebenarnya, ni concept idea. mula2....
pastu bila buat, jadi makin simple. but I loikee it :D





siap buat cover guna tracing paper tuuuu...
nama lagi budak architecture kan! heks


ni kad saja, tak masuk envelope lagi.
envelope pun DIY gak... hope cantik lah jadinya...

stay tune! banyak agi DIY stuff nak update soon.

note buat diri wawai : blog ni akan jadi satu diari yg terindah untuk di baca semula nanti. mungkin bukan sekarang, tapi pada masa kita sudah ada anak2... mesti menarik kan :)




9 comments:

Gadis Desa said...

Yus!!!!
comel sgt kad yang awk design tu...tanpa segan silu,sy nk kad tu.hehehe.nk simpan buat kenangan

Miss Wai said...

si Gadis Desa yang comel.. okay, nnati sy poskan kat awak ek Leha :) boleh je. limited edition ni :)

mrS pinu said...

jgan lupe anta ke umah saye jugak yaa...heheheh

Miss Wai said...

boleh :) kad ni sgt2 istimewa n aku buat limited edition je. siket je. yg mana mintak, aku bagi la ;) no worry...

Zaleha Kassim said...

sebab tu sy tak malu nak mintak...hehehe...yus,sy suke sume brg2 yg DIY...memg puas hati kalau buat sendiri tambah2 tuk hari bahagia sendiri :)) can't wait for ur big day!!!

Miss Wai said...

sebab byk masa, boleh lah buat DIY gift untuk kawan2 yg datang. kalo kerja mcm slu, gerenti x kan ada masa mcm ni... Leha kat klate, boleh lah datang :) datang ngan Izzah. aida pun kt nak datang. sy harap korg dpt lah datang nnti :) mak sy asyik ckp, ada ke kawan sy nak dtg, smua xde kat klate je.. sy cakap, adaaaa... ish2..

cik silang pangkah said...

cik kak... Jawi bukan language laaa... Jawi tu tulisan.. Language die melayu juga, meh... =P

cik silang pangkah said...

saya mahu jugak kad kawen kamu itu...

Miss Wai said...

haha, tahu xpe... Jawi font :P
boleh je kak :) smua berebut2 ni. hai, nmpaknya kene buat lagi la. hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)