Monday, April 1, 2013

Wawai nak beli kucing. anyone?

Salam semua. rasa lama sangat tak update blog dengan personal matter. sekarang I've change my profession. haha. I'M A LECTURER NOW! macam tak percaya =P

simple entry, wawai nak beli anak kucing comel, betina. sape2 rasa boleh jual/recommend kat wawai, boleh bgtahu k :) skrang ni, wawai tengah bela sekor anak kucing biasa. my hubby pungut kat bawah apartment. comel, tapi tak makan saman siket. setakat sebulan lebih bela ni, dia still buang poopoo kat tempat dia, THUMB-UP JIMI!. tapi bab menggeledah dustbin/plastik smpah ni, no.1. memang camtu ke kucing biasa? coz before ni, sy ada bela ank kucing, beli kat sungai petani. SO cute ok! nama dia YURI. but umur tak panjang, mati terjun apartment. uhuuu sedih kan.

Yuri dengan ekor sangan mengliurkan itu :D
Her cute eyeback ;)
 Good bye Yuri :(

ni pulak JIMI!!

JIMI yang super duper manja.

SO, niat dihati nak beli sekor lagi kucing kitten yang comel macam aruah yuri tu. nak buat kawan si JIMI ni. harga budjet dalam 300-400. so, sape2 yang boleh recommend kan wawai, just tinggalkan comment kat sini k. tQ all, nite, assalamualaikum

Wawai Yus

3 comments:

Miss Dilla said...

Salam Wawai.. Dila ada 3 ekor anak kucing,betina semua.. Dila xleh nk jaga sbb Dila sebenarnya alergik ckit. So, kalo Wawai nak, boleh la Dila kasi free je. Tapi kalau boleh Wawai amek dgn mak dea skali leh x? sebab dorang still nyusu.. umor lebih kurang 2 months++.. Da pandai mkn makanan kucing..just xpandai poo poo btul2 je... :)

Miss Wawai said...

DILLAAAA :) macamana wawai nak contact awakkk ;)

Miss Dilla said...

ni emel dila, joyahlovemeon@gmail.com.. boleh pm num fon wawai c2.. :)

location Dila kt Penang tau.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)