Wednesday, April 2, 2014

Kitten for adopt with fees




assalamualaikum smua, ada tak yang berminat nak bela kitten.
wawai nak rehome anak2 gora. ada 3 ekor. rehome with fees (nak cakap jual tu x berapa nak sedap)

nanti2 kami ada baby, so tak mampu nak jaga ramai2. xpee..nanti gora nak beranak lagi :D hehe.

sekarang umur kitten ni baru 2 weeks plus. nanti dah putus susu baru nak let go. kira2 tengah bulan 5 :)
if ada, boleh contact wawai ye... jantina belum pasti, tapi rasanya smua betina..


1 comment:

misz sheyla said...

serius nak...berape RM??? memang tgh cari kitten untuk hadiah pd hubby...die memang suka kucing..tapi selame ni kite x bagi die bela...kesian pulak tgok die asyik main dengan kucing2 orang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)