Tuesday, September 17, 2013

SHARING IS CARING kannn

salam semua :)

siket idea menarik untuk wedding yg wawai nak share dengan u guys :)

simple card yang boleh dibuat sendiri, print black white je, lebih save, kan kannn

huuuu, bakul rotan tu nampak gojes sangat kan! 

TQ tag, guna craft card :)

exclusive card :) guna doilies paper and medium size ribbon.

ribbon & chair. maybe leh bwt kat bride&groom chair. kerusi makan berabap ;)


wawai akan bercuti dari Gift & TQ Tag / SimplyCreative by Wawai Yus untuk tahun ni. disebabkan kesihatan tak mengizinkan. so sorry untuk smua yang PM tapi tak berbalas...
but wawai ada quick sale untuk photoprops, so, boleh grab! cepat cepaaattt.

1 comment:

Hayati Buya said...

Ya allah. creative sungguh awak ni. hehe btw, keep it up. boleh saya jadikan awk as my inspiration. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)