Thursday, July 12, 2012

Wednesday, July 11, 2012

Guest Book Table by Wawai Yus



 

salam semuanya :)
ni nak update untuk deco-deco guest book / photo corner
tak sangka ramai yang berminat nak sewa set 9 in 1 ni. murah katanya. hehe,
so saya bercadang nak perbagaikan lagi set. so, untuk bride to be...boleh lah pilih concept....
okay, untuk perangcangan sekarang, saya nak buat set candle table... di mana (waahh, dimana gittuu :P) ada glass jar yang banyak, then ada candles yg banyak juga. hhihi.kat tengah2 tu ada ranting2 dalam pasu besar. so, theme romantic sket la instead of funcky2. :)
mungkin ada some vintage frame yg korang boleh letak gambar masing2...

okay, wait yea! :)
visit me at Gift & TQ Tag



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

YES, I AM... I done it my myself :)